Nieuws

Galaxy Fold is de naam van Samsungs vouwbare smartphone

De Samsung Galaxy Fold wordt de eerste vouwbare smartphone van de Koreaanse producent. Het toestel wordt op 20 februari aan de wereld voorgesteld.

Samsung Galaxy Fold. Dat is de volledige naam van de nieuwe, vouwbare Samsung telefoon die morgen zal voorgesteld worden tijdens het Unpacked evenement. Bekend tech-lekker Evan Blass postte de informatie op zijn Twitter-account en dankzij zijn reputatie kunnen we ervan uitgaan dat de naam correct is.

 

https://twitter.com/evleaks/status/1097783007094685696

 

Blass hoefde er dus ook niet meer woorden aan vuil te maken en het lijkt ons eveneens een zeer voor de hand liggende naam. Over de specificaties van het toestel is nog steeds niet heel veel bekend, al is wel geweten dat het een zal gaan om een vouwbare smartphone met een scherm van 4,6-inch aan de buitenkant en een groter scherm van 7,3-inch aan de binnenkant. Enkele weken geleden lekte al een promotievideo waarin de Galaxy Fold te zien was en tijdens de tijdens de Samsung Developer Conference in november werd het toestel ook al even kort getoond.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business