Nieuws

Red Magic Mars budget gamingsmartphone verschijnt in de Benelux

Bij gaming smartphones denken we aan krachtpatsers met een stevig prijskaartje (zoals de Razer Phone), maar dat het ook anders kan bewijst Nubia met de Red Magic Mars.

De Red Magic Mars met 6 GB RAM en 64 GB flashopslag kost 399 euro terwijl de versie van 8 GB RAM en 128 GB opslag voor 449 euro over de virtuele toonbank gaat. De virtuele toonbank, want de telefoon is enkel te koop via de website van Nubia.

De telefoon is uitgerust met een 6-inch lcd-display van 2160×1080 pixels en heeft onder de motorkap een degelijke Snapdragon 845 en een accu van 3800mAh. Zoals je het van een nieuwe telefoon ook verwacht, wordt hij geleverd met Android 9.0.

Wat maakt van de Red Magic Mars nu een gamingsmartphone? Allereerst de schouderknoppen die ervoor zorgen dat gebruikers geen afzonderlijke gamepad moeten gebruiken. Eigen aan gaming hardware, bevat de telefoon ook RGB-verlichting. Uiteraard kan het ook aardig warm worden tijdens gamesessies en daarom gebruikt de telefoon ‘vapor chamber heat sinks’ koeling en een warmteafvoerende behuizing.

De telefoon werd vorig jaar reeds aangekondigd en verscheen eerst in China, maar nu is het toestel dus ook te bestellen in België en Nederland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business