TechPulse nieuwsoverzicht Week 8

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen. Zo presenteerde Samsung vier nieuwe smartphones: de Galaxy Fold, Galaxy S10, S10+ en S10e. Razer moest dan weer zijn Game Store met pensioen sturen en wachtwoordmanagers blijken niet zo veilig als we dachten.


Gerelateerde artikelen

Samsung plooit als eerste met de Galaxy Fold

Iedereen zag het van ver aankomen, maar nu is het eindelijk zover. De Galaxy Fold, de eerste vouwbare smartphone van Samsung, werd uit de doeken gedaan.

Galaxy S10+ wordt duurste Samsung ooit

Samsung presenteerde gisteren ook zijn nieuwe Galaxy S10-modellen. Het vlaggenschip van het gezelschap is zonder twijfel de Galaxy S10+.

Razer Game Store sluit de deuren na tien maanden

Na amper tien maanden is gamingbedrijf Razer genoodzaakt om zijn Game Store offline te halen. Deze sluiting staat gepland op 28 februari.

We verwijderden Facebook

En dat zou jij ook moeten doen.

Master password van wachtwoordmanager valt te achterhalen in Windows 10

In een tijdperk waarin je 200 wachtwoorden mag onthouden, komt een wachtwoordmanager zeer goed van pas. ISE concludeert echter dat 1Password en LastPass het gebruik ‘onveiliger’ maken door je Master Password in het geheugen van Windows 10 te plaatsen.

Gelekt: Terugknop in Android Q vervangen door swipegebaar

Nieuwe informatie over Android Q blijft zich opstapelen. Vandaag lekte code die duidt op het verdwijnen van de terugknop in ruil voor een swipegebaar.

Coolblue maakt omzetcijfers 2018 bekend in Yearbook

Coolblue is er misschien wat laat bij met zijn omzetcijfers van 2018, maar het resultaat mag er zijn. Het bedrijf draaide een ongekend hoge miljardenomzet.