Razer Phone 2 Android 9 Pie

Razer rolt Android 9.0 Pie uit naar de Razer Phone 2. Bovendien krijgt de Razer Phone 2 een tijdelijke gereduceerde prijs van 549,99 euro.

Vanaf vandaag rolt Razer de software-update uit naar de Razer Phone 2 via een over-the-air (OTA)-update. Android 9 brengt onder meer bediening met gebaren via Google Assistant, een verbeterde accuduur via Adaptive Battery, extra mogelijkheden voor digitaal welzijn en App Actions die voorspellen wat je volgende actie wordt op de telefoon. Razer belooft een intuïtieve werking van de telefoon en efficiënter gebruik van de accu. De nieuwe versie zal ook zorgen voor een betere gebruikservaring tijdens gaming en entertainment.

Daarnaast kondigt Razer ook aan dat ze de Razer Phone 2 tijdelijk aanbieden voor 549,99 euro. De kortingsactie zal gedurende de hele maand maart lopen. De kortingsactie loopt niet alleen via de Razer Store, maar ook via een selectie aan retailers. Sommige mobiele providers bieden ook een trade-in programma aan.

De Razer Phone 2 lanceerde ruim 2 maanden na de lancering van Android 9, dus de update komt zeker niet te vroeg. Het is verder nog koffiedik kijken of en wanneer de originele Razer Phone ook de update krijgt.