TechPulse nieuwsoverzicht Week 9

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen. Op het Mobile World Congress maakten we kennis met een heleboel nieuwe smartphones, ook passeerden enkele auto’s de revue en sloot Netflix de week af met een vervelend nieuwtje.


Gerelateerde artikelen

Netflix België: Wat verschijnt er in maart 2019?

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. In maart 2019 zorgen volgende titels voor extra veel kijkplezier.

MWC 2019 is afgelopen: de beste (en slechtste) producten uit Barcelona

Donderdagavond is er officieel een einde gekomen aan het Mobile World Congress. Het is dan ook tijd om de beste en slechtste smartphones van het MWC erbij te pakken: wat was MWC 2019 voor een event?

Google Assistant maakt intrede bij Android Messages

Onze goede vriend(in) Google Assistant gaat binnenkort een handje toesteken bij de gesprekken die we voeren in de Android Messages app.

De Polestar 2 is een Tesla-killer

Volvo’s elektrische dochtermerk, Polestar, neemt het duidelijk op tegen de Tesla Model 3 met de aankondiging van hun Polestar 2.

Telenet opent derde VR-hal in Hasselt

Telenet zet in op VR en doet dat met succes. De telecomprovider opent morgen in Hasselt een derde speelhal voor individuen en teams.

Netflix experimenteert met duurdere abonnementsprijzen

Eerder werd al bekend dat Netflix zijn prijzen zou opdrijven voor de Amerikaanse markt. Maar Europa lijkt binnenkort ook aan de beurt te komen.

Peugeot lanceert elektrische 208

Peugeot heeft hun nieuwe 208 aangekondigd, met als opvallend feit dat er ook meteen een volledig elektrische variant van de wagen wordt gelanceerd.