In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen. Messenger kreeg een donkere modus, in Google Chrome werd een bug ontdekt en de OnePlus 7 krijgt blijkbaar een wel hele vreemde camera.


Gerelateerde artikelen

Facebook Messenger Dark Mode nu beschikbaar

Gedaan met pijnlijke ogen tijdens het sturen van nachtelijke berichtjes. Facebook Messenger is begonnen met de uitrol van een donkere modus.

Serieuze bug ontdekt in Google Chrome browser

Af en toe kan er een bug terechtkomen in software. Ditmaal is Google Chrome het slachtoffer hiervan, een browserupdate wordt sterk aangeraden.

OnePlus 7 maakt gewaagde keuze voor selfiecamera

De eerste renders van de aankomende OnePlus 7 zijn uitgelekt. Wat hier vooral opvalt zijn de pop-up camera vooraan en driedubbele camera achteraan.

Luister nu TechPod episode 7: Mobi(e)liteit en rechtvaardigheid

In episode 7 van TechPod delen we anekdotes van mobiliteitsavonturen en filosoferen we over de aansprakelijkheid van robots.

Telenet ontvangt boete van 300.000 euro voor onduidelijkheden over overstapgegevens

Telenet verzweeg voor een kleine semiprofessionele klanten het Easy Switch ID op hun facturen. De Belgische telecomwaakhond BIPT deelt daar nu een boete van 300.000 euro voor uit.

Elektrisch rijden pas na 700.000 km groener dan rijden op benzine: waarheid of mythe?

Een onderzoek van een Luikse professor wijst erop dat elektrisch rijden pas na 700.000 km groener is dan rijden met een benzinewagen. Klopt de wiskunde ook?

Amerikaanse President Trump noemt Apple CEO ‘Tim Apple’

Was het een simpel foutje of sprak de Amerikaanse President Trump de naam van de Apple-topman met opzet verkeerd uit? Het is alvast niet de eerste keer.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.