Nieuws

Razer lanceert nieuwe “budget” gamingaccessoires

Razer staat bekend om zijn gamingaccessoires en heeft gisteren drie nieuwe items aangekondigd die binnen het budgetsegment van het bedrijf vallen.

Gamingproducten van Razer staan meestal bekend om hun opvallende design en redelijk hoge prijs. Het bedrijf heeft nu een poging gedaan om zijn budgetsegment aan te vullen met de nieuwe Razer BlackWidow (toetsenbord), Razer Kraken (headset) en Razer Basilisk Essential (muis). Voor Razer mag het dan wel om budgetprijzen gaan, maar in vergelijking met echte budgetproducten, blijft de prijs relatief hoog.

Razer BlackWidow toetsenbord

De nieuwe BlackWidow kost je €129,99.

Als eerste heeft Razer zijn BlackWidow toetsenbord een update gegeven. Het is bedoeld voor gebruikers die de functies van de BlackWidow X willen, maar voor een lagere prijs. De nieuwe BlackWidow is uitgerust met de typische groene mechanische toetsen van Razer, ingebouwd geheugen om instellingen en kleurprofielen op te slaan en is compatibel met Razer Synapse 3, waarmee je zelf het kleurenpatroon van de Chroma-toetsen kunt instellen. De prijs van de BlackWidow ligt vast op €129,99.

Razer Kraken headset

De nieuwe Kraken gaat over de toonbank voor €79,99.

Ook de bekende Razer Kraken headset heeft een update gekregen. De nieuwe headset heeft een over-ear oorkussen die voorzien zijn van verkoelende gel. Daarnaast is er ondersteuning voor zowel pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten met de 3,5mm-audiokabel. Een inschuifbare microfoon en ambient sound control vervolledigen het plaatje. Qua geluidskwaliteit is er niets veranderd ten opzichte van zijn voorgangers. De grootste update zit hier dus in de verkoelende gel in de oorkussens. Het prijskaartje voor de nieuwe Kraken is €79,99.

Razer Basilisk Essential muis

De Razer Basilisk Essential is met zijn €49,99 de goedkoopste van de drie.

De Razer Basilisk Essential is de budgetversie van de bestaande Razer Basilisk. Hij is uitgerust met een knop om de gevoeligheid meteen aan te passen en een 6.400 DPI optische sensor, waar de gewone Basilisk een sensor van 16.000 DPI heeft. Het Chroma-licht is eveneens aanwezig, maar het rubber aan de zijkant heeft een iets andere textuur ten opzichte van zijn grote broer en hij moet het doen met zeven i.p.v. acht instelbare knoppen. De Razer Basilisk Essential kan je bestellen voor een prijs van €49,99.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business