nieuwsoverzicht

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste nieuwsberichten die de voorbije week op TechPulse verschenen!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Scrol dan rustig verder naar beneden. Zo wordt het mogelijk op Android-apps op Windows 10 te draaien en maakt het Chinese Xiaomi op 28 maart zijn intrede in de Benelux. En om de week af te sluiten, liet Tesla nog weten wat de prijzen en specificaties zijn voor het nieuwe Model Y. Fijn weekend!


Gerelateerde artikelen

Microsoft brengt Android-apps naar Windows 10 via screen mirroring

Microsoft test momenteel een update voor de Your Phone-app die je toelaat om je Android-telefoon te koppelen aan Windows 10.

Xiaomi verschijnt vanaf 28 maart officieel in de Benelux

Xiaomi heeft op 28 maart een nieuw evenement gepland staan in de Benelux. Het bedrijf zal zich voor het eerst officieel in de Benelux vestigen, kort nadat OPPO ook al de Nederlandse markt betrad.

Microsoft zal onstabiele updates Windows 10 automatisch terugdraaien

Microsoft installeert sinds Windows 10 steeds vaker automatisch je updates. Dat gaat niet zonder problemen. Daarom gaat het onstabiele automatische updates terugdraaien.

Google Drive ontvangt vernieuwd Material Design-thema

Google bracht recentelijk een nieuw Material Design-thema naar zijn Gmail-applicatie. Inmiddels mag Drive voor Android en iOS ook geloven aan het nieuwe uiterlijk.

DuckDuckGo nu beschikbaar als zoekmachine in Chrome

DuckDuckGo wordt voorgesteld als zoekmachine vanaf Chrome-update 73.0. Een grote stap voor de privacyzoekmachine, die plots in 60 landen beschikbaar is.

Tesla Model Y is te verkrijgen vanaf 56.000 euro

Tesla heeft officieel het doek van de Tesla Model Y getrokken. De middengrote SUV is vanaf 2021 te verkrijgen vanaf 56.000 euro.

Review: Motorola Moto G7 Play: verbazingwekkend snel

In een smartphonemarkt die vol zit met prijzige toestellen is de komst van een budgetsmartphone zoals de Moto G7 Play meer dan welkom. Het toestel kost je een kleine €150. Maar wat krijg je daarvoor terug?