Nieuws

Apple Card is Apples eigen creditcard

Apple werkt samen met Goldman Sachs en Mastercard om Apple Pay uit te breiden met een eigen creditcard: Apple Card.

Apple Card is in eerste instantie een virtuele creditcard die onderdeel is van Apple Pay. Dit heeft als grote voordeel dat je geen dagen hoeft te wachten op je kaart. Je meldt je aan via Apple Pay en enkele minuten later kan je de virtuele kaart gebruiken.

Wat als je ergens wil betalen waar Apple Pay niet ondersteund wordt? Voor die gelegenheden komt Apple met de 'Titanium Apple Card', een fysieke versie van de kaart.

Temper voorlopig nog even je enthousiasme, want de Apple Card is voorlopig enkel te gebruiken in de Verenigde Staten, waar hij deze zomer gelanceerd wordt.

Bewaar het overzicht

Met de Apple Card is het overzichtelijk maken van geldzaken een van Apples voornaamste doelstellingen. Hiervoor wordt de Wallet app vernieuwd zodat je eenvoudig kan zien hoeveel je uitgeeft en waar je het uitgeeft. Elke transactie wordt bovendien onderverdeeld in een categorie, zodat je ziet welke categorie het grootste deel van je uitgaven behelst.

Ze maken ook een einde aan cryptische kredietkaartafrekeningen. Met behulp van Machine Learning en Apple Maps wordt bij elke afrekening duidelijk aangegeven waar je hebt betaald en voor welk bedrag.

Het mooiste is dat Apple Card niet aan transactiekosten doet. Sterker zelfs, je wordt ervoor betaald om de kaart te gebruiken. In de vorm van Daily Cash krijg je elke dag 2% van je aankoopbedrag terugbetaald. Doe je een aankoop rechtstreeks bij Apple (voor een product of een service), dan krijg je 3% terugbetaald. De hoeveelheid daily cash dat je kan verzamelen, is onbeperkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business