Nieuws

Gelekt: Google Pixel 3a zal mogelijk 450 euro kosten

De Google Pixel 3 (XL) Lite krijgt een nieuwe naam en via Europese retailers lekte een vermoedelijke prijs.

Dat Google hard aan het werk is om goedkopere versies van hun Pixel 3 en 3 XL smartphone op de markt te brengen, is al even geen geheim meer. Het gaat in dit geval over de Pixel 3a en 3a XL, eerder bekend als de Pixel 3 Lite (XL). Duitse technologiewebsite WinFuture ontdekte in prijsinformatie voor Europese retailers dat de 3a waarschijnlijk 450 euro zal kosten en de 3a XL iets meer dan dat.

De toestellen waren al even bekend onder de namen "Sargo" en "Bonito", maar veel officiële specs waren er nog niet bekend. Wel is geweten dat het zal gaan om smartphones met een scherm van 5,6-inch en 6-inch. De telefoons zullen beschikbaar zijn in zwart en wit en voor de eerste keer is er ook sprake van de kleur "Iris", naar alle waarschijnlijkheid een mix van blauw en violet. Intern kunnen we 64 GB opslag verwachten, een versie van 32 GB staat niet gepland voor de Europese markt. Reken verder op een Qualcomm Snapdragon 670 of 710 SoC en Visual Core-chip en camera's van 12 en 8MP. Liefhebbers van hoofdtelefoonaansluitingen zullen blij zijn om te horen dat er een 3,5mm-aansluiting op beide toestellen zit. Ook is er geen sprake van een notch.

Geruchten wijzen op een Amerikaanse lanceringsdatum in de lente. Het toestel zal daar beschikbaar zijn via Verizon. Hopelijk kunnen we hier in Europa een gelijkaardige timing verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business