Nieuws

Spotify Premium Duo: het abonnement voor twee

Spotify is begonnen met het testen van Premium Duo, een abonnement voor slechts twee personen.

Spotify heeft al een tijdje aantrekkelijk geprijsde familieabonnementen, maar iedereen binnen je gezin overtuigen om mee te doen is niet altijd een optie. Daarom is Spotify nu bezig met het testen van Premium Duo, een Premium-abonnement voor twee personen. Inclusief een gedeelde afspeellijst.

Premium Duo is momenteel slechts beschikbaar in vijf markten, namelijk Colombië, Chili, Denemarken, Ierland en Polen. Het is met andere woorden nog geen zekerheid dat het plan ook hier in de Benelux beschikbaar komt, maar de kans is allesbehalve onbestaande.

De goedkopere prijs is uiteraard het grootste pluspunt van Duo, dat voor slechts 12,49 euro beschikbaar zal zijn. Iets meer dan zes euro per persoon dus. Uiteraard is dat niet de drie euro per maand die je betaald voor een familieplan van vijf personen, maar het is aardig minder dan de 9,99 euro voor een individueel Spotify Premium-abonnement. De persoon die het Premium Duo-abonnement aangaat, betaalt in dit geval de rekening.

Premium Duo vereist nog steeds dat alle gebruikers op hetzelfde adres wonen om er gebruik van te mogen maken en Spotify zal hier achter vragen tijdens het inschrijfproces. Lastig natuurlijk als je met een vriend of vriendin wil samenleggen, maar het is makkelijk genoeg om rond deze vereiste te geraken zolang Spotify geen gebruik maakt van locatiegeschiedenis om dit ook effectief te controleren (wat een serieuze privacyinbreuk zou zijn).

Nieuw voor Spotify Premium Duo is de gedeelde Duo Mix afspeellijst die gebruikers krijgen. Deze wordt (aan)gevuld met muziek die jullie beiden leuk vinden en er kunnen bepaalde thema's gekozen worden, zoals bijvoorbeeld 'Vrolijk'. Het is ook mogelijk om al je afspeellijsten met een simpele druk op de knop te delen met je Duo partner via de Shared Playlist-mogelijkheid.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business