Nieuws

Aanstaande OPPO Reno uitgelekt met schuine pop-up selfiecamera

OPPO maakt zich klaar om een nieuwe productgroep te tonen, de OPPO Reno. Eerste beelden van de telefoon tonen een schuine module voor de selfiecamera en een randloos scherm.

Kortgeleden plaatste OPPO een teaser online voor een nieuwe smartphone(serie). In deze teaser werd al duidelijk de Reno-vermelding gemaakt. Helaas bracht de teaser geen informatie over het toestel. Wel deden er vlak na de teaser al verschillende geluiden de ronde. OPPO zou zich met de Reno-serie mogelijk focussen op de jongere doelgroep. Ook gaan er geruchten van een gaming-focus voor de Reno-serie. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de twee aspecten gecombineerd worden. Dat is voor een later tijdstip. Er zijn namelijk beelden van de smartphone uitgelekt, beelden die een speciale pop-up selfiecamera tonen.

Slashleaks plaatste zowel afbeeldingen als een video online van de OPPO Reno. Uit de afbeeldingen en de video wordt de speciale module voor de selfiecamera al snel duidelijk. Bij het schakelen naar de selfiecamera in de camera-app zie je de cameramodule schuin omhoogschuiven. Vervolgens is de selfiecamera te zien. Het lijkt erop dat de speaker voor telefoongesprekken ook in de module verwerkt zit. Een interessante toevoeging voor de selfiecamera is de flitser. OPPO focust zich al langer op selfies, zo’n toevoeging zet deze focus kracht bij. Over de specificaties van de selfiecamera is nog niks bekend.

Beeld: Slashleaks / OPPO Reno-render

High-end specificatielijst

Andere specificaties, zoals de SoC en de opslagconfiguraties, zijn wel alvast online geplaatst door Slashleaks. Het zou vermoedelijk gaan om de high-end Qualcomm Snapdragon 855 SoC met 8GB RAM. Het scherm van de Reno zou een, nietszeggende, resolutie hebben van 2.340×1.080. Je kan er alvast van uitgaan dat er vrijwel geen randen rondom het scherm zitten. Het is niet de eerste keer dat OPPO een schuifbare cameramodule gebruikt. De OPPO Find X kreeg ook al zo’n module, evenals de OPPO F11 Pro. Als de video daadwerkelijk de Reno toont, dan krijgt het toestel ook nog twee camera’s aan de achterkant. Wanneer de smartphone gelanceerd wordt is nog onbekend.

mobieloppoOPPO RenoPop-up moduleSelfiecamera

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals