In dit nieuwsoverzicht vind je de belangrijkste nieuwtjes van de voorbije week terug. Prominent staat natuurlijk Apple, met hun Apple Event waar ze heel wat nieuwe services uit de doeken deden. Verder konden we ook Xiaomi verwelkomen in de Benelux en Proximus introduceerde een nieuw pakket. Gerelateerde artikelen

Proximus lanceert Epic Combo abonnement met onbeperkte data voor bepaalde apps

Eerder lanceerde Proximus reeds Epic stories en Epic beats en nu introduceert de telecomprovider Epic Combo, een pack dat naar eigen zeggen perfect is voor millennials.

Alle aankondigingen van het Apple Event op een rijtje

Apple kondigde deze maand reeds heel wat nieuwe producten aan, maar toch konden ze nog anderhalf uur volpraten tijdens het Apple Event van 25 maart.

Netflix België: Wat verschijnt er in april 2019?

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. In april 2019 zorgen volgende titels voor extra veel kijkplezier.

Huawei P30 en P30 Pro officieel: smartphones die de regels herschrijven

Huawei laat weer zien dat het de regels op cameragebied voor smartphones kan herschrijven. De Huawei P30 en P30 Pro zijn de eerste smartphones van Huawei met deze belangrijke functies.

Met de draadloze FreeLace in-ears herschrijft Huawei de regels nog meer

De Huawei P30 en P30 Pro waren dan wel de pronkstukken van het lanceringsevent, maar de FreeLace in-ears zijn ook zeker de moeite waard.

Xiaomi nu officieel in de Benelux: online verkoop en fysieke winkels

Xiaomi heeft op 28 maart laten weten officieel de Benelux te betreden. Het bedrijf hoopt vanaf het voorjaar naast telefoons ook smarthome-producten en smartwatches aan de man te brengen.

Apple iOS 12.2 nu beschikbaar

iOS 12.2 is nu beschikbaar voor Apple-fans met een iPhone of iPad.