Nieuws

Spark nu ook beschikbaar voor Android

Wie op zich is naar een vervanger voor Google Inbox, kan aan Spark wel eens een perfecte kandidaat hebben. 

Spark is reeds geruime tijd beschikbaar voor Mac en iOS en daar kan de e-mailclient op heel wat trouwe fans rekenen. De fanbase kan nu worden uitgebreid, want Spark is vanaf nu ook beschikbaar in de Google Play Store.

Spark biedt tal van interessante functionaliteiten voor het verbeteren van je workflow. E-mails zoeken gaat snel en efficiënt, het prioriteren van e-mails gaat grotendeels automatisch, reclameboodschappen worden automatisch gefilterd en meer.

De applicatie wil een herkenbaar probleem verhelpen: de overvloed aan mails enigszins organiseren. Dit gebeurt bijvoorbeeld op basis van Smart Notifications en de Smart Inbox die eerst belangrijke mails toont in plaats van triviale reclameboodschappen. Mails opvolgen is ook een stuk makkelijker door het snoozen van mails, inplannen van verzendingen, integraties met andere applicaties en dergelijke.

Als je meer zoekt in een e-mailapplicatie dan simpelweg het openen en beantwoorden van mails, dan is de gratis Spark-app zeker het proberen waard. Op dit moment is de app nog wat beperkt, maar er worden steeds meer functionaliteiten uitgerold. Binnenkort komen 3rd party integrations, de kalender, snelle reacties, templates en extra functionaliteiten voor teams ook naar de Android-applicatie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business