Nieuws

Microsoft OneNote krijgt donkere modus

Ook OneNote krijgt een donkere modus in de nabije toekomst. De app volgt daarmee andere Microsft apps zoals Mail en Outlook.

Grote namen in de technologiewereld blijven nog steeds inzetten op de donkere modus. In recente maanden kregen al tientallen apps ‘dark mode’ ondersteuning en daar komt er nu nog eens één bij uit de stallen van Microsoft, namelijk OneNote.

Vorige maand kreeg de Windows Mail-app een donkere modus en ook als Microsoft Outlook-gebruiker kan je momenteel genieten van een volledig zwarte werkomgeving. Ook liefhebbers van OneNote kunnen zichzelf binnenkort pijnlijke ogen besparen. Dat nieuws raakte bekend via de Italiaanse blog Aggiornamenti Lumia en het nieuws werd bevestigd door Laura Butler, VP van OneNote.

De software is momenteel nog in een testfase, maar het lijkt erop dat wanneer je de software gebruikt op een Windows 10 PC, de wijzigingen ook worden doorgevoerd op Android en iOS. Volgens Butler zitten er ook enorme verbeteringen aan de navigatie van de app aan te komen, maar daarover wilde ze nog niets lossen. Wanneer deze update beschikbaar wordt, is nog niet geweten, maar verwacht hem nog niet al te snel, aangezien het nog maar om een vroege testfase gaat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business