TechPulse nieuwsoverzicht Week 16

Nieuwtje gemist? In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste artikels van de voorbije week nog eens op een rijtje!


In dit nieuwsoverzicht vind je de belangrijkste nieuwtjes van de voorbije week terug. Zo verschenen er renders van de OnePlus 7, reviewden we de Huawei P30 en kwam Google Pay met een aantal updates, zoals het automatisch toevoegen van klantenkaarten en boarding passes.


Gerelateerde artikelen

Samsung reageert op foutieve reviewexemplaren Galaxy Fold-smartphone

Samsung bevindt zich in een lastig parket. Het bedrijf stuurde dinsdag reviewexemplaren van de Galaxy Fold uit naar de Amerikaanse pers. Berichten over defecte exemplaren verspreiden zich razendsnel.

Basisversie OnePlus 7 met waterdruppel-notch te zien in nieuwe renders

Terwijl OnePlus achter de schermen druk bezig is met de finale stappen voor zijn nieuwe toestellen, laat OnLeaks al de eerste renders zien van de ‘basisversie’ van de aanstaande OnePlus 7.

Luister nu TechPod episode 13: Een vurig verlangen naar informatie

In aflevering 13 van TechPod hebben we het over het nieuwe besturingssysteem van Apple, de prijs van Disney+, de Google Pixel 3a en meer!

Review Huawei P30 Pro: ‘Leica Quad-camera’ opstelling maakt superieure foto’s

Recent wisselde ik nog terug van mijn Huawei Mate 20 Pro naar mijn Pixel 2 XL. Ditmaal wissel ik naar de recent aangekondigde Huawei P30 Pro, met één belangrijke vraag: heeft Huawei een nieuwe camera-koning?

Garmin Vivoactive 3 Music: Straalt vertrouwen uit

De Garmin Vivoactive 3 is niet de mooiste activity tracker die ik reeds heb gedragen, maar het is wel de activity tracker die het meeste vertrouwen uitstraalt.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.