Nieuws

OnePlus 7-serie wordt op 14 mei geïntroduceerd in Londen

De kogel is door de kerk, OnePlus zal op 14 mei de OnePlus 7-serie tonen. Vermoedelijk gaat het om de OnePlus 7 en 7 Pro. Ook nodigt het bedrijf zijn community weer uit om bij het event aanwezig te zijn.

De CEO van OnePlus, Pete Lau, plaatste vorige week al een teaser over de OnePlus 7-serie op Twitter. Met de teaser wordt duidelijk dat de telefoon een zeer vloeiende ervaring moet bieden. In een nieuw persbericht legt de Chinese smartphonefabrikant nogmaals de focus op snelheid, met het motto: ‘Go Beyond Speed’. In het persbericht wordt duidelijk wanneer OnePlus de 7-serie aan zal kondigen: het evenement zal plaatsvinden op 14 mei in Londen, New York, Bangalore en Beijing. Fans kunnen bij de lancering aanwezig zijn, of via de livestream de OnePlus 7-serie aanschouwen.

In het Nederlandstalige persbericht wordt gesproken over de OnePlus 7-serie, waardoor je kan verwachten dat het om meerdere toestellen gaat. Eerder werd al duidelijk dat OnePlus werkte aan een OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. Het laatstgenoemde toestel krijgt een ‘randloos’ AMOLED-scherm met een 90Hz-verversingsfrequentie. Ook beschikt het toestel over een pop-up selfiecamera en zal er een 5G-editie van het toestel verschijnen. De OnePlus 7 zou, aldus de renders van OnLeaks, veel weghebben van de OnePlus 6T. Qua camera’s is er ook een verschil: met twee sensoren aan de achterkant voor de ‘basisversie’, terwijl de OnePlus 7 Pro drie camera’s op de achterkant bevat.

Tickets voor het evenement

In lijn met eerdere jaren zal OnePlus in 2019 wederom de OnePlus Community uitnodigen voor het event. Early Bird-tickets zijn momenteel (tot 25 april) aan te schaffen voor 18 euro. Nadien zijn de Standard en Plus One-tickets aan te schaffen. Het evenement zal op 14 mei plaatsvinden in Londen. Mocht je niet af kunnen reizen naar het Verenigd Koninkrijk, dan kan je nog altijd de livestream direct vanaf OnePlus.com, of een van de andere OnePlus socialmedia-kanalen bekijken. Zet dan alvast 14 mei om 18.00 lokale tijd (Brusselse tijd) in je agenda. Het is allemaal heel spannend wat OnePlus ditmaal zal laten zien en ook de adviesprijzen van dit jaar zullen erg belangrijk zijn voor het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business