Nieuws

OnePlus 7 Pro krijgt een basisprijs van rond de 699 euro

OnePlus heeft zijn lancering nog haast niet ingepland of Ishan Agarwal heeft de prijzen van de OnePlus 7 Pro al in handen: wederom wordt het model duurder dan eerdere OnePlus-telefoons.

Eerder deze week werd bekend dat OnePlus op 14 mei de ‘OnePlus 7-serie’ aan de wereld zal tonen. In deze serie zal zowel een OnePlus 7 als een 7 Pro-smartphone aanwezig zijn. Inmiddels zijn veel van de details op het internet verschenen. Zo is bekend dat de nieuwe smartphones van de Chinese fabrikant geleverd zullen worden met de Snapdragon 855 SoC. Over het design is er, na de renders die via OnLeaks naar buiten zijn gekomen, ook al voldoende te vertellen. Ditmaal komt Ishan Agarwal met informatie over de prijzen van een van de toestellen. Agarwal geeft aan Europese prijzen van de OnePlus 7 Pro in handen te hebben.

Prijzen OnePlus 7 Pro

Ishan Agarwal, een bron die de afgelopen jaren betrouwbaar bleek voor geruchten over OnePlus-toestellen, plaatste de prijzen voor het Pro-model op Twitter. Met zijn tweet wordt duidelijk hoe de Chinese fabrikant het toestel zal positioneren. Met een basisprijs die zo rond de 699 euro ligt, zal het de bovenkant van de markt bedienen. Tegelijkertijd zal er een goedkoper model zijn, die voor het bedrijf de onderkant van de markt kan bedienen. Voor 699 euro krijg je overigens 128 GB-opslag en 6 GB RAM. Verder zal je de keuze hebben uit 8 of 12 GB RAM, met in beide gevallen 256 GB-opslaggeheugen. Voor de twee laatstgenoemde modellen betaal je respectievelijk 749 en 819 euro, aldus Agarwal.

Qua kleurcombinaties zal het toestel ten miste beschikbaar zijn in Mirror Grey, Almond, en Nebula Blue. Er is, gezien de teaser die de fabrikant uitstuurde voor de lancering, kans op gradiënt kleuren op de OnePlus 7 (Pro). Of de duurdere OnePlus 7 uiteindelijk een succes zal zijn, hangt af van alle functies die het bedrijf met het toestel kan bieden. Eerdere toestellen wisten niet te overtuigen met de camera’s. Gezien het toestel nu zo rond de 750 euro zal kosten, gaat het bedrijf de concurrentie aan met de ‘camerakoningen’, zoals de Galaxy S10, Huawei Mate 20 Pro en zelfs de Google Pixel 3.

Nieuwe functionaliteiten

Voor nu weten we in elk geval dat er een 90Hz-scherm aanwezig is, wat een vloeiendere ervaring bij het gebruiken van de telefoon zal bieden. Ook wisselt OnePlus de notch uit voor een pop-up selfiecamera. Qua batterijcapaciteit is er nog vrij weinig bekend, anders dan dat deze snel op te laden zal zijn via de Warp Charge snellaadmogelijkheid (30W). Voor alle informatie over het toestel moeten we nog even wachten, om precies te zijn tot en met 14 mei om 18:00 (lokale, Brusselse tijd). Vermoedelijk zal er tegen die tijd ook voldoende bekend zijn over de prijzen van het ‘normale’, non-Pro model.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business