TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.


Gerelateerde artikelen

Update: Microsofts Your Phone toont voortaan Android-meldingen op je Windows-computer

Deelnemers van de Windows Insider Preview kunnen vanaf heden met de app Your Phone ook Android-meldingen op hun computer zien.

Netflix België: Welke nieuwe series & films verschijnen er in mei 2019?

In mei 2019 verschijnen er heel wat nieuwe reeksen op Netflix en maken oude favorieten hun terugkeer. Dit kan je verwachten op het vlak van films en series.

Geen logo’s op (digitale) stembiljetten bij aanstaande verkiezingen door te kleine usb-sticks

Na de partitieproblemen met de usb-sticks gedurende de provinciale verkiezingen, zien we nu ook geheugenproblemen bij de federale verkiezingen.

Motorola RAZR vouwbare smartphone gelekt via renders

De RAZR is de nog onaangekondigde vouwbare smartphone van Motorola en het bedrijf gaat volop voor nostalgie.

Gelekte persbeelden OnePlus 7 Pro bevestigen randloos Quad-HD+-scherm

Alsof het voor OnePlus ook allemaal niet meer uitmaakt, verschijnen de geruchten over het toestel op het internet. Ditmaal duikt de OnePlus 7 Pro op in vermoedelijk officiële persbeelden.

Alles wat je moet weten over de Facebook F8-conferentie

Tijdens de jaarlijkse Facebook F8 conferentie, hebben Mark Zuckerberg en co in hun kaarten laten kijken over de toekomst van het sociale netwerk.

NS-conducteurs gebruiken voortaan smartwatch

De zoektocht naar treinen die op tijd rijden is er een waar menig spoorwegbedrijf zijn hoofd over breekt. De NS claimt alvast een extra hulpmiddel te hebben: de smartwatch.