Nieuws

Fitbit Ace 2 wordt tweede kindvriendelijke activity tracker

De nieuwe Fitbit Ace 2 is de opvolger van de originele Ace die vorige zomer gelanceerd werd en is geheel op kindermaat ontworpen.

Een activity tracker kan niet alleen nuttig zijn voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Fitbit, specialist in activity trackers, deelt die mening en heeft daarom sinds vorig jaar de Fitbit Ace uitgebracht. Deze activity tracker voor kinderen heeft nu een opvolger meegekregen in de vorm van de Fitbit Ace 2.

Lagere prijs

Het gebeurt niet vaak dat de opvolger van een bepaald product goedkoper is dan het origineel, maar bij de Fitbit Ace 2 is dit wel zo. Waar de originele Ace over de toonbank gaat voor 99,95 euro, kan je de Ace 2 kopen voor slechts 69,95 euro. Daarnaast kan je op dit moment al een pre-order plaatsen. Fitbit deelt op zijn website ook mee dat de activity tracker over drie à vier weken verzonden zal worden.

Functies

Wat betreft functies, heeft de Fitbit Ace 2 het gebruikelijke meegekregen: hij volgt je activiteit en slaap op, bevat een stappenteller, timers, alarmen, bedtijdherinneringen en meldingen bij oproepen. Daarnaast is er de bijbehorende smartphoneapp met afzonderlijke onderdelen voor ouders en kinderen. In het Kid View kan je kind zijn/haar activiteit zien en in het Parent View kunnen ouders die activiteit eveneens opvolgen en de instellingen van het account van hun kind beheren. De Fitbit Ace 2 is bovendien uitgerust met een duurzame, verstelbare polsband en een batterij die vijf dagen mee zou moeten gaan.

Voor meer informatie over de Fitbit Ace 2 kan je terecht op de officiële website. Via die website kan je ook doorklikken naar de webshop als je een bestelling zou willen plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business