TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.


Gerelateerde artikelen

[UPDATE] Combell mikt op fusie met het Nederlandse TransIP

Belgisch webhostingbedrijf Combell heeft plannen om met het Nederlandse TransIP te fuseren, dat zich specialiseert in webhosting en cloudopslag.

Samsung Galaxy Tab S5e verliest wifi-verbinding bij ‘verkeerd’ vasthouden

Eigenaren van de Samsung Galaxy Tab S5e melden ernstige problemen te ondervinden met de wifi-stabiliteit. Zelfs vervangende exemplaren lijken het probleem niet op te lossen.

Google Pixel 3a en 3a XL geïntroduceerd: ‘budgettoestellen’ in de Pixel line-up

Google liet tijdens de openingstoespraak van I/O veel softwaretoepassingen zien. Toch was er ook ruimte voor hardware, zo verschenen ook de Google Pixel 3a en 3a XL ‘uit het niets’ op het podium.

Nieuw ontwerp van Android Auto legt de focus op de weg

Sinds de lancering van Android Auto in 2014 is er niet heel veel veranderd in de software voor slimme wagens. Daar komt nu verandering in.

Samsung komt op de proppen met eerste 64-megapixel smartphonecamera

Samsung liet in 2018 nog zijn eerste 48-megapixel smartphonecamera zien. 2019 is opvallend genoeg het jaar van de 64-megapixels: de Samsung ISOCELL Bright GW1 is de eerste 64-megapixel sensor.

Google Play & YouTube Music passeren 15 miljoen abonnees

Momenteel biedt Google muziekliefhebbers nog twee mogelijkheden aan, Google Play Music en YouTube Music. Daar komt in de toekomst echter verandering in.