Gebroken stukken glas tonen vermoedelijk kleuren van opvolger iPhone XR

We zijn bijna aan het midden van 2019, het zal niet lang meer duren voordat Apple zijn nieuwe iPhones laat zien. Gebroken stukken glas laten inmiddels de kleuren zien van de nieuwe iPhone XR.

Op 12 september 2018 liet Apple zijn nieuwe generatie iPhones zien. Waar de iPhone 8 nog altijd te koop is, kwam het bedrijf met ‘spirituele’ opvolgers, die werden gedoopt als de iPhone XR en XS. Sinds de release voeren die toestellen de verkoopcijfers van de iPhones aan. Niet zo gek ook, want de goedkopere versie van de iPhone XS (Max) bevat weliswaar geen AMOLED-scherm maar heeft wel dezelfde functies als de duurdere modellen.

Het is dan ook geen verrassing dat Apple aan een opvolger van de iPhone XR en XS zou werken. De eerste geruchten over het toestel zijn inmiddels verschenen via Mark Gurman, Die tonen aan dat er waarschijnlijk vijf verschillende kleuren beschikbaar zullen zijn, evenals twee camera’s achterop.

Vijf kleuropties iPhone XR en XS

Welbekende kleuren, zoals wit, zwart en geel zijn weer terug in de mix. Daar blijft het echter niet bij: er lijkt namelijk ook werk verzet om een groene en paarse variant te creëren. Mac Otakara was de eerste om de nieuwe kleuren uit te lekken, zo schrijft Gurman in zijn tweets. Geruchten doen de ronde over een product RED-versie van de opvolger van de iPhone XR. Deze toestellen zijn natuurlijk rood, en de verkoop ervan levert een bijdrage aan wereldwijd onderzoek naar HIV en AIDS en draagt bij aan het beschikbaar stellen van medicatie voor mensen die geïnfecteerd zijn met de ziekten. Met de komst van paars en groen nemen we afscheid van blauw en koraal, zo schrijft Mark als laatste toevoeging.

Andere elementen van het toestel zijn ook alvast uitgelekt. Zo weten we inmiddels dat Apple werkt aan camerasystemen met twee en drie camera’s aan de achterkant. Het vermoeden gaat dat de tweede generatie XR twee camera’s zal bevatten, terwijl de nieuwe generatie XS-toestellen met drie camera’s door het leven zullen gaan. Deze geruchten ontstonden eerder toen OnLeaks voor het eerst een render plaatste van de nieuwe iPhone XS-toestellen. Inmiddels heeft Gurman de hand weten te leggen op foto’s van de metalen behuizingen van de nieuwe toestellen. Voor alle toestellen laat de afbeelding een vierkant zien in de linkerbovenhoek waar de camera’s in zijn gepositioneerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business