Nieuws

Realme introduceert betaalbare smartphone met pop-up selfie camera

Oppo presenteert de Realme X, een krachtige smartphone met een knappe camerafunctie waarmee je de perfecte selfie kunt maken. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs.

Realme, het bedrijf dat is ontstaan vanuit het Chinese OPPO, presenteert de Realme X; een super goedkope smartphone met een heuse pop-up camera en een oledscherm.

‘De primeur in de lijst van de meest succesvolle toestellen’ zo wordt de Realme X door het bedrijf omschreven. Een krachtige smartphone die een scala aan specificaties bevat, en toch hebben ze de prijs betaalbaar weten te houden.

India

Met Realme richt OPPO zich op de Indiase markt. Eerder brachten zij de Realme 3 uit, die met zijn indrukwekkende ontwerp en lage prijs een groot succes werd. Hiermee steeg de populariteit en werd Realme een van de meest geliefde smartphonemerken in India.

Specs

Terug naar de nieuwste versie, de Realme X. Deze smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 710 processor, beschikt over een 6.53-inch 19.5:9 Oledscherm met een resolutie van 2.340 x 1.080 pixels. Met een geheugen van 4, 6 of 8GB aan lpddr4x en 64GB of 128GB aan ufs 2.1-opslag.

Pop-up selfie camera

De Realme X beschikt over een 48-megapixel camera en de USP van de smartphone, de 16MP pop-up selfiecamera. De eerste camera is een Sony IMX586 en deze zit aan de achterkant van het toestel. De pop-up selfie camera is een Sony IMX471 met 1,0 micron grote pixels en een maximale resolutie van 25 megapixels.

Verder bevat de smartphone een vingerafdrukscanner, een hoofdtelefoon-aansluiting, een 3.765mAH batterij en OPPO’s VOOC 3.0 snelle oplader.

Koopje

Qua prijs varieert de Realme X van 220 dollar tot 260 dollar, dat is omgerekend zo’n 196 tot 232 euro. Heel betaalbaar dus, deze smartphone van OPPO. Helaas is het wel zo dat de Realme X enkel in China wordt verkocht, maar er gaan geruchten dat de smartphone ook naar Europa komt. Vanaf 20 mei is de Realme X online verkrijgbaar via de website van Realme en andere Chinese telefonie webshops. De smartphone zal later ook in India te koop zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business