TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.


Gerelateerde artikelen

OnePlus 7 Pro hands-on: Is het daadwerkelijk zo’n speciaal scherm?

Met de OnePlus 7 officieel op de markt is het tijd voor mijn eerste bevindingen voor de OnePlus 7 Pro: is het scherm nu echt zo speciaal? En klopt het motto "Go Beyond Speed" van de OnePlus 7-serie?

Specificaties en prijs OnePlus 7 Pro uitgelekt

Een dag voor de officiële lancering van de OnePlus 7 Pro is zowat alles wat er te weten valt over de smartphone bekend geworden, waaronder ook de prijs.

Tesla Model S vliegt in brand in parkeergarage

Het is niet de eerste keer dat een geparkeerde Tesla Model S spontaan in brand vliegt. De oorzaak hiervan is momenteel nog onbekend.

Gebroken stukken glas tonen vermoedelijk kleuren van opvolger iPhone XR

We zijn bijna aan het midden van 2019, het zal niet lang meer duren voordat Apple zijn nieuwe iPhones laat zien. Gebroken stukken glas laten inmiddels de kleuren zien van de nieuwe iPhone XR.

Google geeft meer info over desktopmodus in Android Q

Android Q komt niet alleen met ingebouwde ondersteuning voor vouwbare schermen, maar blijkbaar ook met een vooraf geïnstalleerde desktopmodus.

Spotify brengt Premium-aanbiedingstarief van 99-cent terug

Altijd al eens een Spotify-abonnement willen hebben? Dan is het nu je kans om bij Spotify te winkelen: de streamingsdienst brengt zijn tweejaarlijkse Premium-abonnementstarief terug.

Eerste details uitgelekt over Sony Xperia 2

De Sony Xperia 1 is nog niet eens beschikbaar bij ons, maar intussen zijn de eerste details over zijn opvolger, de Xperia 2, reeds uitgelekt.