Samsung Galaxy S10 - 2

Samsung werkt vermoedelijk aan een Cardinal Red-kleuroptie van de Samsung Galaxy S10-serie. Daarmee zou je voor de Samsung Galaxy S10+ uit in totaal zeven kleurvarianten kunnen kiezen.

Top op heden heeft Samsung al een behoorlijk palet van kleuren voor de Samsung Galaxy S10-serie om uit te kiezen – vooral de goedkopere S10e heeft een exotischer kleurpalet om te concurreren met de iPhone XR. Later dit jaar zal er vermoedelijk nog een kleuroptie bijkomen. Roland Quandt van WinFuture heeft beelden van de Samsung Galaxy S10 in ‘Cardinal Red’ gepubliceerd. Quandt bleek met de Samsung Galaxy S10-serie een zeer betrouwbare bron. Vermoedelijk zal dat met de rode kleurvariant voor de Galaxy S10-serie niet anders zijn. De kleuroptie zou ‘snel’ moeten verschijnen.

Samsung Galaxy S10 in ‘Cardinal Red’

In zijn nieuwsbericht geeft Quandt niet aan voor welke toestellen Cardinal Red zal verschijnen. Op de beelden zijn in elk geval de Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10+ te zien. Over een lancering voor de goedkopere S10e is nog niks bekend. Het is überhaupt nog onbekend of Samsung de rode versie in Europa zal lanceren. In veel gevallen blijven de speciale kleuren voorbehouden aan Zuid-Korea, de thuismarkt van Samsung. In 2018 bracht Samsung bijvoorbeeld speciale kleuropties voor zijn Galaxy S9. Belsimpel bracht de speciale kleurvarianten van de Galaxy S9 bijvoorbeeld wel naar de Benelux, maar de voorraad bleek erg beperkt te zijn.

Als de beelden accuraat blijken te zijn, dan heeft Samsung enorm veel kleuren beschikbaar in de S10-serie. Momenteel kan je de S10-serie al in Prism Black, Prism White, Prism Green en Prism Blue aanschaffen, voor de goedkopere S10e is er bovendien een kanariegele kleurvariant. Met Cardinal Red zou het aantal kleuropties stijgen naar vijf voor de S10, en zelfs naar zeven voor de S10+. Dat toestel heeft immers al twee extra kleuropties door de duurste zwarte en witte Ceramische-kleuropties. Of er extra kosten verbonden zijn aan de rode kleurvariant is vooralsnog onbekend.