google duo

Google Duo is niet meer enkel voor duo's. 

Wie wil videochatten of bellen via internet grijpt vaak naar WhatsApp, Facetime of Facebook Messenger, maar dat weerhoudt Google er niet van om hun eigen videochat app Google Duo verder uit te bouwen.

In een nieuwe update voegt Google zo de mogelijkheid toe om met acht mensen tegelijkertijd te videobellen. Ideaal om even snel met je familie een korte vergadering te houden. De nieuwe mogelijkheid wordt meteen geïntroduceerd voor Android en iOS. Google Duo is ook beschikbaar via de website maar daar is het dus niet mogelijk om met acht mensen te videobellen. Wil je toch met meerdere mensen videobellen, dan kan je echter wel beroep doen op Google Meet.

google duo groepsgesprek

Gepersonaliseerde videoberichten

De update introduceert ook gepersonaliseerde videoberichten. Dit houdt in dat je een kort videoberichtje kan opnemen en kan doorsturen naar een contact. Deze videoberichten kunnen ook extra worden verrijkt met emojis of door te tekenen op het beeld. Deze functionaliteit wordt op moment van schrijven uitgerold voor Android en komt binnenkort ook naar iOS.