Nieuws

Telenet verhoogt zijn tarieven vanaf 4 augustus

Telenet verhoogt zijn tarieven op 4 augustus. Dat is nooit leuk nieuws. Ook als je weet dat Orange de belofte deed om geen prijsverhoging door te voeren

Ben je klant bij Telenet? Dan zal je vanaf 4 augustus 2019 meer gaan betalen voor je pakket(ten). Het telecombedrijf uit Mechelen laat weten dat de prijzen van internet, televisie, vaste telefonie en mobiele telefonie met 1.87% gaan stijgen.

“We passen onze prijzen aan in lijn met de inflatie”, aldus Telenet. Het bedrijf informeert ons dat de kosten elk jaar stijgen door duurdere grondstoffen, zoals energie en de indexatie van lonen. Als gevolg daarvan moeten de prijzen omhoog. Maar Telenet garandeert ons dat ze de producten blijven verbeteren.

Met uitzondering van de Play-pakketten

Het telecombedrijf laat ook weten dat niet alles duurder zal worden. Zo zullen de entertainment -en sportpakketten zoals Play, Play Sports, Play More, Dagpas en de kosten per verbruik niet gewijzigd worden. Aan het sociale tarief zou ook niets veranderen. In de komende dagen zullen alle Telenet-klanten geïnformeerd worden over de nieuwe tarieven.

Niet de eerste keer

Het is zeker niet de eerste keer dat Telenet zijn prijzen verhoogt. Vorig jaar nog in juli stegen de prijzen van een reeks pakketten. Niet kort daarna kwam er nog een prijsverhoging van Play. Deze veranderingen zijn toch stof tot nadenken omdat concurrent Orange enige tijd geleden al aangaf zijn prijzen niet te wijzigen.

Wat betekent dat nu concreet?

Hieronder vindt je een overzicht met een update van de nieuwe prijzen per pakket.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business