Nieuws

Tesla lanceert duurdere draadloze lader voor smartphones

Tesla lanceert vandaag een nieuw accessoire in zijn webshop. Het gaat om een draadloze oplader waar je maar liefst 2 smartphones tegelijk op kan laden. De lader zou wel zo'n 125 dollar kosten en is nog niet beschikbaar in België of Nederland.

Vandaag lanceerde Tesla een nieuwe accessoire in zijn webshop. Een draadloze lader voor smartphones, perfect gemaakt voor Model 3 zoals je verwacht van Tesla. Het prijskaartje is ook typisch Tesla; momenteel staat de laadmat te koop voor 125 dollar met een levertijd van twee tot drie weken.

De automaker omschrijft het op zijn website als een draadloze lader met anti-slip, gemaakt van siliconen met een snelle installatie en de mogelijkheid om twee smartphones tegelijk op te laden. Let op! Je smartphone moet wel Qi ondersteunen zoals de iPhone 8 en hoger, Samsung Galaxy S6 en hoger, en de Google Pixel 3 en 3 XL.

Het is een leuke nieuwigheid voor je wagen, aangezien het daarvoor een oplader met kabel was met Lightning, MicroUSB en USB-C poorten. Het bedrijf verkocht eerder ook al smartphone laders maar die waren niet gemaakt voor de eigen wagens. Het product is vooralsnog niet te koop in België of in de Nederlandse Tesla-shop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business