Nieuws

Google lanceert Nest-adapter voor iedereen

Ninety7 maakt voor Google's Nest een adapter die het mogelijk maakt om de slimme deurbel te installeren in alle huizen en gebouwen. Een welgekomen extra!

Nest had tot nu toe 1 grote tekortkoming; je kon de slimme deurbel enkel installeren als je de juiste bekabeling had. Daar wil Google nu verandering in brengen om het product open te stellen voor iedereen. Concreet heeft het internetbedrijf een adapter gelanceerd waarmee je de slimme deurbel toch kan instelleren.

De adapter is niet de meest esthetische oplossing, helaas moet je er een gat voor in de muur boren. Uiteraard loont dat harde werk wel, vooral voor grotere bedrijven die de voordeur van hun kantoor in het oog willen houden.

Google en Ninety7

De Nest Adapter is verrassend genoeg niet gemaakt door Google zelf. Hiervoor werkt het bedrijf samen met Ninety7. Die laatste kennen we al van zijn leuke smart-speakers en adapters. De nieuwe adapter wordt verkocht in de winkel van Google en kost zo’n 29 dollar. Uiteraard zijn er nog goedkopere oplossingen te vinden op Amazon. Maar het is altijd leuk om te weten dat Google nu zelf een oplossing aanbiedt die waarschijnlijker ook beter werkt.

Dat het Amerikaanse bedrijf zijn Nest niet te afhankelijk wil maken van een batterij klinkt ook logisch. August lanceerde een tijd geleden nog een slimme deurbel die volledig op batterij werkte, maar moest het product enkele weken later al terug uit de rekken halen omdat de bel een zeer zwak signaal gaf.

googlegoogle nestnestnieuwsNinety7ontspanningslimme deurbel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals