Nieuws

Microsoft To-Do nu beschikbaar voor Mac

Wil jij als Mac-gebruiker je dagelijkse taken wat overzichtelijker kunnen weergeven? Dan is Microsoft To-Do misschien wel de oplossing.

Microsoft zet zijn expansie naar MacOS rustig voort. Het bedrijf is hard aan het werk om hun nieuwe Microsoft Edge-browser naar Mac te brengen en nu komt daar ook To-Do bij, de populaire lijstjesapp in Windows 10.

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je een zoveelste to-do app nodig hebt als Mac-gebruiker. Een terechte vraag. Waar To-Do zich onderscheidt, is in de link met Outlook die je kan instellen. Vlag je een e-mailbericht aan als belangrijk? Dan zie je het meteen verschijnen in een lijstje naast soortgelijke berichten. Verder bezit de app een dagplanner en kan je gewoon nieuwe lijsten toevoegen naar keuze. Enorm praktisch dus als je werk e-mail zich in een Office-omgeving bevindt. To-Do bestaat ook al voor Android en iOS, dus de kans bestaat dat je de app al gebruikt en nu simpelweg meer cross-platform mogelijkheden krijgt.

Microsoft To-Do App Mac

Gebruikte je in het verleden misschien Wunderlist? Dan zal To-Do je waarschijnlijk ook wel aanspreken. Microsoft haalde de app immers offline nadat het bedrijf deze in 2017 overnam en de zeer geliefde “My day”-functionaliteit, die je elke dag een nieuwe takenlijst geeft, maakt zijn terugkeer in To-Do.

De app is te downloaden in de Mac App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business