TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!


Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwsberichten die op TechPulse zijn verschenen.


Gerelateerde artikelen

Samsung verandert wederom update-strategie Galaxy S7 (Edge)

Als je nog een Samsung Galaxy S7 in huis hebt liggen, dan is het misschien tijd om te upgraden nu Samsung de beveiligingsupdates voor het drie jaar oude toestel nog verder terugschroeft.

Cowboy 2019 e-bike review: Heerlijk fietsen, zonder moeite

Een elektrische fiets, is dat wel iets voor iemand van mijn leeftijd? Absoluut! Dat bewijst Cowboy, een Belgische start-up en producent van de Tesla onder de e-bikes.

Google Drive komt met volledige offline opslag in Chrome

Gebruik je graag cloudopslag maar wil je bestanden nog wel offline beschikbaar hebben? Dat kan weldra gewoon via Google Drive en de Chrome-browser

FedEx weigert Huawei-telefoon te verschepen naar de VS

FedEx heeft vermoedelijk ‘per ongeluk’ een Huawei-telefoon die naar de VS was gestuurd, terug naar het VK gezonden – het conflict tussen China, de VS en Huawei zou eraan ten grondslag hebben gelegen.

Polar lanceert nieuw Ignite sporthorloge

Polar lanceert vandaag zijn nieuwe sporthorloge met gps: de Ignite.

Microsoft introduceert vernieuwde Windows Terminal-app

Het heeft jaren mogen duren, maar Microsoft maakt eindelijk tijd om de stokoude CMD-app aan te passen. Vanaf vandaag is de Windows Terminal-app in de Microsoft Store terug te vinden.

Duitse televisiefabrikant Loewe is failliet

Duitse design televisiemaker Loewe stopt ermee en vraagt zijn faillissement aan. Het bedrijf krijgt geen geld meer en moet zijn productie stopzetten.