Nieuws

‘Gelekt: de gratis PlayStation Plus games voor augustus’

Een oplettende fan kwam tot de ontdekking toen hij de Playstation store bezocht, en maakte als bewijs meteen een screenshot van de games.

Playstation biedt iedere maand een selectie van games aan die je als abonnee van Playstation Plus gratis kunt spelen. En we kunnen je nu al vertellen welke games ze de volgende maand gratis weggeven. Althans, als we de PlayStation 4-gebruiker mogen geloven die het nieuws heeft onthuld.

De oplettende fan bracht een bezoekje aan de PlayStation Store en zag ineens iets opvallends. Onder twee games met het PlayStation Plus logo, stond het woord gratis. En dat terwijl je er eigenlijk voor moet betalen.

Bewijs

De fan die het nieuws doorgaf aan de media heeft als bewijs een screenshot gemaakt van de Playstation Store met daarop de gratis games. Het gaat om Star Wars: Battlefront II en EA Sports UFC 3. Op de foto is niet alleen bij de games het woord Free te zien (in het gele vakje linksonder), als je de game selecteert verschijnt er ook onder de titel van de game het woord Free.

Games van juli

Sony maakt meestal op het eind van de maand bekend welke games ze hebben geselecteerd voor de volgende maand. Op 31 juli zullen we dus zeker weten of bovenstaande games daadwerkelijk gratis beschikbaar worden in augustus. Voor nu kun je als PlayStation Plus abonnee nog genieten van de games voor juli, dat zijn Detroit Become Human Digital Deluxe Edition en Horizon Chase Turbo. Beide zijn tot 5 augustus 2019 gratis verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business