Nieuws

Orange lanceert Love Duo: het pakket met alleen vast en mobiel internet

Met het unieke pakket Love Duo richt Orange zich vooral op de jongere generatie die niet bang is om de kabel door te knippen.

Orange heeft vandaag een (voorlopig) uniek pack gelanceerd waarmee het zich richt op de zogenaamde kabelknippers. Dit zijn de mensen die de denkbeeldige televisie- en telefoonkabel doorknippen en alleen gebruikmaken van vast/mobiel internet om hun favoriete films en series te bekijken. Met Love Duo geeft Orange deze groep nu de mogelijkheid om een abonnement te nemen met uitsluitend mobiel en vast internet.

Love Duo: formules en prijzen

Orange biedt Love Duo aan in de vorm van vier formules tussen de 42 en 64 euro per maand. Je vast internet is hierbij sowieso onbeperkt en zal een maximumsnelheid van 100 Mbps hebben, maar weet dat je die snelheid waarschijnlijk nooit zal halen. Dit vast internet wordt vervolgens gecombineerd met een mobiel abonnement naar keuze (Kolibrie, Dolfijn, Koala of Arend). In onderstaande tabel van Orange kan je de exacte prijzen en Love Duo-packs bekijken. Wat opvalt, is dat de prijs van het vast internet bij de duurste combinatie 10 euro lager is dan bij de andere drie, waardoor gebruikers die altijd en overal onbeperkt internet willen, aangemoedigd worden om deze optie te kiezen.

De verschillende formules van Love Duo.

Tot slot biedt Orange bij Love Duo nog een leuke extra aan in de vorm van een gratis Google Chromecast zodat hun klanten eenvoudig hun favoriete media kunnen streamen naar hun televisiescherm (of eender welk ander scherm met een HDMI-poort).

Wij voorspellen alvast dat Love Duo vooral zal aanslaan bij de twintigers en jonge dertigers die op zichzelf wonen en vertrouwd zijn met de streamingmogelijkheden van vandaag (Netflix, VTM Go, VRT.nu, Stievie, YouTube, Amazon Prime Video…). Vermoedelijk zullen de andere Belgische telecomproviders binnenkort met gelijkaardige packs komen om te concurreren met Orange.

cord cutterkabelkniplove duomobielmobiel internetnetflixorangestreamingtelecomtelenetvast internet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals