Nieuws

Samsung lost Galaxy Fold problemen op en lanceert in september

Samsung heeft via officiële kanalen laten weten dat het de problemen rond zijn Galaxy Fold heeft opgelost.

Samsung laat weten dat het de problemen met zijn Galaxy Fold opgelost heeft. De nieuwe opvouwbare smartphone zou in september in verkoop moeten gaan.

Breaking news/phone

Op Twitter lazen we meteen ook dat de verkoopprijs van Samsungs nieuwe Fold blijft zoals voordien: tegen de 2000 euro. Samsung stelt ook dat alle problemen opgelost zijn en zegt dat de beschermende laag op het scherm nu helemaal vastzit in de zijkanten van de smartphone waardoor de laag/folie niet kan verwijdert worden. Verder heeft het extra versterking aangebracht op bepaalde plekken om te voorkomen dat het scherm en andere onderdelen zouden breken.

Verstevigingen

Tot slot heeft Samsung extra stevige lagen toegevoegd onder zijn Flex Display. Die zouden ook moeten voorkomen dat het toestel breekt. Vooral die versteviging aan het Flex Display zijn heel belangrijk lijkt ons. Bij het eerste toestel trokken veel reviewers de eerste folie van het scherm omdat ze dachten dat dat de bedoeling was. Niet dus. Uiteraard was dat niet duidelijk gecommuniceerd en bleek het aftrekken van de folie één van de redenen te zijn waardoor het scherm volledig kapot ging.

Hieronder zie je hoe Samsung ter hoogte van het scherm een versteviging aanbracht:

Wanneer Samsung de Galaxy Fold nu exact zal introduceren is niet bekend gemaakt. Vermoedelijk zal het toestel ook tegen de herfst in de Benelux over de toonbanken gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business