Nieuws

Huawei Mate 20 X toch verkrijgbaar in België en Nederland

Tegen alle verwachtingen in is de Huawei Mate 20 X gaming smartphone in een Nederlandse webwinkel verschenen. Levering in België is ook mogelijk.

Tijdens de lancering van de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro, presenteerde het Chinese technologiebedrijf nog een derde topklasse smartphone, de Huawei Mate 20 X. Deze kolos van een smartphone met een Full HD-scherm van 7,2 inch (je leest het goed) is volledig toegespitst op gaming en er is zelfs een bijbehorende gamecontroller.

Aangepaste specificaties tegen een hoge prijs

Het formaat is niet het enige enorme aan de Huawei Mate 20 X, de smartphone heeft namelijk een prijskaartje van 969 euro, wat iets hoger is dan de 899 die bij de lancering werd getoond. De specificaties zijn daarnaast lichtjes gewijzigd ten opzichte van wat beloofd werd tijdens de lancering. Het RAM-geheugen van 6GB is verhoogd naar 8GB en de opslag van 128GB is uitgebreid naar 256GB. De chipset is ongewijzigd en is nog steeds de bekende Kirin 980. Voor de batterij is er minder goed nieuws, want de gigantische batterij van 5.000mAh is vervangen door een exemplaar van 4.200mAh. Hoelang die batterij het zal volhouden in een smartphone ter grootte van een kleine tablet valt nog te bekijken.

Mét 5G

De Huawei Mate 20 X heeft eveneens ondersteuning voor 5G-netwerken. Jammer genoeg is het begin van het Belgische 5G-netwerk nog lang niet in zicht, dus die functie is voorlopig nutteloos hier. Als je te vinden bent voor een uit de kluiten gewassen gaming smartphone, dan kan je Mate 20 X vanaf nu kopen via Belsimpel. Wij wensen je alvast veel succes als je hem wilt wegwerken in je broekzak.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business