Nieuws

[update] Mario Kart Tour voor iOS en Android vanaf 25 september

Mario Kart Tour zal vanaf 25 september bechikbaar zijn voor iOS en Android. Indien je dat wenst, kan je nu al registreren om er als de kippen bij te zijn.

Update: het is niet zeker of het spel ook in België beschikbaar zal zijn.

———————————————————————————————————————

Normaal gezien zou Mario Kart Tour al in maart van dit jaar gelanceerd worden, maar Nintendo stelde de lancering nog uit om nog meer puntjes op de i te zetten. Via een tweet onthulde het bedrijf dat de applicatie beschikbaar zal zijn voor iOS en Android vanaf 25 september.

Mario Kart Tour pre-registratie

Als je één van de eerste wil zijn die het nieuwe spel kan spelen kan je je vandaag al inschrijven. Wanneer de applicatie dan binnenkort beschikbaar is zal je meteen een notificatie krijgen via e-mail dat de app beschikbaar is om te downloaden.

Bèta

Tot op vandaag was er maar weinig te weten over Mario Kart Tour. Nintendo heeft een handjevol ontwikkelaars en testers de kans gegeven om de nieuwe game te testen in een gesloten bèta die niet voor het publiek beschikbaar was.

Sinds vandaag kan je op de website van Mario Kart Tour wel een heleboel nieuwe specificaties terugvinden. Je krijgt onder andere de mogelijkheid om in steden te gaan racen die heel dicht tegen de werkelijkheid liggen. Verder is het spel gratis te downloaden en te spelen. Maar om van extra functies gebruik te maken zal je zoals bij veel andere games, ook hier moeten betalen.

https://www.youtube.com/watch?v=vgJO3000GXU

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business