Nieuws

Samsung Galaxy Fold verschijnt mogelijk volgende week al in Zuid-Korea

De initiële lancering van de Samsung Galaxy Fold was een fiasco en er was duidelijk nog heel wat werk aan het product. Mogelijk gaan de eerste mensen echter volgende week reeds aan de slag met het nieuwe product.

We hadden de Samsung Galaxy Fold reeds moeten zien verschijnen in april, maar uit de eerste exemplaren die naar reviewers werden gestuurd (wij gingen er ook zelf mee aan de slag) bleek dat er nog heel wat werk aan het product was voordat het verspreid kon worden onder het grote publiek.

De mysterieuze screen protector

Op de reviewexemplaren lag er een soort beschermingslaag, die blijkbaar noodzakelijk was voor de goede werking van het product. Het was echter onduidelijk dat deze laag niet verwijderd mocht worden, waardoor sommige reviewers verkeerdelijk dachten dat het om een screen protector ging. Wie de beschermingslaag verwijderde, kreeg achteraf te maken met een onbruikbare telefoon.

Samsung moest dus terug naar de tekentafel om het euvel te verhelpen. Het meldde daarbij dat de telefoon in september zou verschijnen, en volgens persbureau Yonhap zou dat reeds vroeg in september zijn. Anoniemen bronnen melden namelijk aan het persbureau dat de telefoon volgende week verschijnt in Zuid-Korea. Het is helaas niet bekend wat dat concreet voor onze contreien betekent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business