Nieuws

Wunderlist oprichter wil app terugkopen van Microsoft

Christian Weber, oprichter van Wunderlist, heeft op Twitter gesmeekt om zijn app terug te kopen. Weber is bezorgd over de toekomst.

In 2015 kocht Microsoft Wunderlist over voor een prijskaartje tussen de 100 en 200 miljoen dollar. Tussen 2015 en vandaag heeft Microsoft de app helemaal onder handen genomen en ook zijn eigen ‘Windows To Do’ gecreëerd.

Wunderlist tweet

Echter is Christian Reber, oprichter van Wunderlist, sindsdien bezorgd over de toekomst van zijn populaire lijstjesapp. Via Twitter liet hij weten aan Microsoft CEO, Satya Nadella en Marcus Ash, dat hij zijn applicatie heel graag terug wilde kopen. “Ik meen het Satya Nadealla en Marcus Ash, laat mij Wunderlist terugkopen”, schrijft Reber op Twitter.

Offline halen

De reden dat Reber dit schrijft? Microsoft had eerder al laten weten dat het de lijstjesapp zou offline halen nadat de beste functies in Microsoft To Do zaten. Het is onduidelijk wanneer de app exact offline zou gaan. Maar volgens oprichter Weber zijn er nog heel veel actieve gebruikers van de applicatie. Een officiële aanbieding dus maar nog geen reactie van Microsoft zelf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business