Nieuws

Apple maakt iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max bekend

De iPhone 11 krijgt er twee broertjes bij. De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max moeten soelaas bieden voor foto- en videoprofessionals.

Een iPhone voor echte professionals, dat zijn de 11 Pro en 11 Pro Max. Twee krachtige smartphones met high-end foto- en videoskills die een stevige voetafdruk moeten achterlaten.

“iPhone 11 Pro en 11 Pro Max zijn de krachtigste iPhones die Apple ooit heeft gemaakt.” – Phil Schiller, Senior VP Marketing bij Apple

iPhone 11 Pro Design en display

De nieuwe Pro-toestellen zullen beschikbaar zijn in vijf knappe kleuren waaronder Midnight Green. Een nieuwe kleur in de reeks, maar het ziet er echt wel de moeite uit. Beide toestellen zijn afgewerkt van mat glas dat een stuk langer moet meegaan dan hun voorgangers. Het glas is voorzien van de IP68-rating waarbij ze allebei waterresistent zijn tot 4 meter diep en 30 minuten onder water. Smos je vaak koffie of cola? Maakt allemaal niet uit voor je iPhone. Smos er maar op los!

Met het vernieuwde Super Retina XDR display, dat een exclusief ontworpen OLED-scherm is, krijgen gebruikers een totaal immersieve belevenis op hun iPhone om foto en video te bekijken.

3 krachtige camera’s onder de matglas afwerking zorgen voor extra stevigheid.

Batterij en prestaties

Net zoals bij de iPhone 11 krijgen ook de Pro-modellen de superkrachtige A13 Bionic-chip mee. De toestellen zijn zo’n 20 procent sneller dan hun voorgangers. In combinatie met Apple’s verbeterde Neural Engine zijn de toestellen in staat om nog sneller video- en foto-analyses te maken of zelfs al beelden te schieten nog voor je een foto hebt genomen(deep fusion).

Gaming, video of foto. De A13 Bionic is tot alles in staat.

Een professionele camera voor iedereen

Dat is Apple’s motto voor de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Een nieuw drievoudig camerasysteem levert ongelooflijk veel mogelijkheden voor echte foto- en videoprofessionals. Ja, het is duidelijk. Apple wil de harten van professionals terugwinnen.

Elke camera op het eiland kan individueel in 4K video’s schieten. Aan de hand van de Ultra Wide camera kan er nog meer op 1 beeld worden vastgelegd. Net zoals bij de iPhone 11 brengt iOS 13 nieuwe mogelijkheden om op je toestel snel en gemakkelijk video’s en foto’s te gaan aanpassen.

De krachtige nachtmodus zorgt voor zichtbare verbetering.

Zowel de iPhone 11 als zijn professionele broertjes hebben nog tientallen andere leuke nieuwe features gekregen. De komende dagen en weken zullen we hierop dieper ingaan. De iPhone 11 Pro zal beschikbaar zijn vanaf 1.159 euro en de 11 Pro Max zou zo’n 1.259 euro (vanaf) gaan kosten. Ook voor deze toestellen gelden dezelfde data als de iPhone 11. Vanaf 13 september is de website open voor pre-order, en vanaf 20 september zullen de nieuwe toestellen in de winkel liggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business