Nieuws

Google Pixel 4 XL lekt in twee nieuwe video’s

De eerste hands-on video's met de Google Pixel 4 XL zijn al op YouTube verschenen. De specificaties en kleurenvarianten zijn geen geheim meer.

Google heeft de laatste jaren geen geluk gehad met het verborgen houden van hun nieuwe smartphones. Nog voor de lancering van de Pixel 3 en 3 XL lekten er al beelden en video’s uit en dat lijkt zich nu opnieuw te herhalen met de Pixel 4 XL. De specificaties liggen ondertussen allemaal op tafel, enkel op de prijs en release date is het nog wachten. 

De eerste gelekte video is te vinden op het YouTube-kanaal van AnhEm TV en toont ons niet enkele korte clips van de nieuwe Google telefoon, maar een volledige hands-on. De video is helaas niet in het Engels of Nederlands, maar we kunnen wel verschillende opties onderscheiden, zoals die voor Smooth Display. Die optie laat de Pixel 4 XL automatisch wisselen tussen 60Hz en 90Hz, afhankelijk van wat er op het scherm gebeurt. Het is een functie die we ook al zagen bij de OnePlus 7 Pro, al had die daar wel een impact op de batterij. Gelukkig kan je Smooth Display zo te zien wel uitschakelen. 

We spotten ook verschillende specificaties in de video, zoals het 6.23-inch scherm (3040 x 1440), een Snapdragon 855 processor en 6GB RAM. De opslag wordt niet getoond, maar we vermoeden dat het gaat om 128 GB. Achteraan vinden we twee lenzen terug, de ene met een Sony IMX363 12.2MP sensor met f/1.7 aperture en de andere, een telefotolens, voorzien van een Sony IMX481 16MP sensor.  

In een video van Rabbit TV zien we dan weer de verschillende kleuren van de Pixel 4 XL verschijnen en het lijkt te gaan om wit, zwart en coral (oranje). De zwarte editie lijkt de enige te zijn met een glanzende afwerking. Het lijkt er bovendien op dat je softwarematige aanpassingen kan gaan maken aan het thema van de Pixel 4 XL en dat dankzij een nieuwe app, Pixel Themes.

De Soli handgebaren, die Google eerder al op Twitter aankondigde, werden niet getoond, maar de Pixel 4 XL-toestellen die we in deze video’s te zien kregen draaien duidelijk nog op een beta software en het kan dus dat deze gewoon nog niet geïmplementeerd waren.

Als we de geruchten mogen geloven, zal de Google Pixel 4 XL op 15 oktober worden aangekondigd. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business