Nieuws

OnePlus 7T serie lanceerdatum officieel onthuld

De nieuwe OnePlus 7T serie heeft een lanceerdatum gekregen van de fabrikant zelf.

OnePlus heeft de afgelopen jaren flink haar best gedaan om de harten van consumenten voor zich te winnen. Wat in 2013 begon als een niche merk, gericht op Android-liefhebbers en tech-geeks, is inmiddels uitgegroeid tot een smartphonemerk om rekening mee te houden door de Samsung en LG’s van deze wereld. De OnePlus 7T serie lanceerdatum is vandaag bekendgemaakt en laat menig hart sneller kloppen.

OnePlus 7T serie lanceerdatum

De nieuwe OnePlus 7T serie wordt onthuld op 10 oktober, zo laat de flagship killer weten aan de hand van een teaser op haar sociale mediakanalen. In de teaser vinden we enkele grote, veelbelovende termen terug. Termen als ‘Always Focused’ en ‘Never Waver’ duiden waarschijnlijk op de cameraprestaties van het nieuwe apparaat. In onze OnePlus 7 Pro review valt immers te lezen dat de meest recente telefoon van OnePlus hier af en toe tekortschiet.

Ook spreekt OnePlus in haar teaser over ‘Never Compromise’, wat vrij vertaald betekent dat de nieuwe 7T-serie nergens op zou bezuinigen. Dat is fijn als je een telefoon wil hebben die overal het beste in is, maar zou je ook kunnen zien als een hint naar een nog duurder prijskaartje. Een gekke gedachte is dat niet, aangezien OnePlus de prijs van haar smartphones significant laat stijgen bij elke nieuwe serie.

Dat de OnePlus 7T serie lanceerdatum vaststaat op 10 oktober is opvallend. Oppo, dat behoort tot hetzelfde moederbedrijf BBK Electronics, presenteert dan ook naar alle waarschijnlijkheid haar nieuwe topper: de Oppo Reno Ace. Deze high-end smartphone beschikt waarschijnlijk ook over een 90 hertz display, net als de OnePlus 7 Pro. De Ace beschikt naar verluidt ook over 65W-snellaadtechnologie. Of de OnePlus 7T serie ook deze bizarre oplaadsnelheid gaat behalen, wagen we te betwijfelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business