Nieuws

Budgetsmartphone Honor Play 3e aangekondigd

Huawei introduceert de Honor Play 3e, speciaal ontwikkeld voor de consument met een klein budget. Voor 90 euro gaat de Honor Play 3e over de toonbank.

Als je kijkt naar de lanceringen deze maand valt een ding op, je moet er diep voor in de buidel tasten wil je een nieuwe smartphone aanschaffen. Zit je vast aan een klein budget dan kun je het wel vergeten, of toch niet?

Honor Play 3e

Huawei brengt hier verandering in met de Honor Play 3e, een smartphone voor de consument die minder te besteden heeft. Of er juist voor kiest om minder te besteden aan een nieuwe telefoon, want niet iedereen wil een fortuin uitgeven aan een nieuwe smartphone. De smartphone komt in twee versies, de CNY699 (90 euro) en de CNY899 (115 euro). De CNY699 komt met 2GB aan RAM-geheugen en 32GB aan opslag. De CNY899 beschikt over 3GB aan RAM-geheugen en een opslag van 64GB. Dit kan uitgebreid worden met een microSD-kaart (512GB).

Specificaties

De Honor Play 3e draait op Android EMUI 9.1 en heeft een HD+ scherm van 5.7-inch (720×1520 pixels) met een waterdruppelnotch en 294ppi pixeldichtheid. Op de achterkant bevindt zich een camera van 13MP en op de voorkant van het toestel is een 5MP-camera geplaatst. Verder beschikt de Honor Play 3e over een 3.020mAh batterij, een snelheidsmeter, een omgevingslichtsensor en een nabijheidssensor. De budgetsmartphone is verkrijgbaar in drie kleuren; Magic Night Black, Platinum Gold en Aurora Blue.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de Honor Play 3e alleen nog verkrijgbaar in China, via online retailers. Wanneer de budgetsmartphone van Huawei in Europa verschijnt is nog niet bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business