OnePlus 7 Pro - 10

Een nieuwe OnePlus 7T Pro persafbeelding laat niet alleen een nieuwe kleur zien. Ook het design is verrassend te noemen.

Advertentie

Eerder deze week toonde OnePlus uit zichzelf al het design van de OnePlus 7T, de opvolger van de OnePlus 7. Het meest opvallende aspect van de nieuwe 7T is zonder meer de camera-opzet. In plaats van een verticale streep is er bij de OnePlus 7T sprake van een ronde camerabump. De nieuwste OnePlus 7T Pro persafbeelding laat zien dat het duurdere model een stuk saaier is qua design.

OnePlus 7T Pro persafbeelding

Waar het design van de OnePlus 7T ons nog het meeste doet denken aan de Nokia Lumia’s van weleer denken, ziet de OnePlus 7T Pro eruit als een kopie van de OnePlus 7 Pro. De verticale camerastreep blijft behouden. Bij de nieuwe 7T Pro zijn er echter drie cameralenzen in plaats van twee geplaatst aan de achterzijde. Vermoedelijk gaat het om een reguliere lens, groothoeklens en telefotolens.

OnePlus 7T Pro persafbeelding

Ook nieuw is de kleur van de telefoon. In de gelekte persafbeelding van @OnLeaks zien we dat er een speciale kleurgradiënt aanwezig is. De achterzijde verkleurt van donkerblauw naar lichtblauw. OnePlus noemt het Haze Blue. In tegenstelling tot de glimmende OnePlus 7 Pro Nebula Blue versie is de Haze Blue versie mat.

Wat er verder allemaal nieuw is aan de OnePlus 7T Pro, dat is op dit moment nog onduidelijk. Ben je al in het bezit van de OnePlus 7 Pro? Dan lijkt het ons onwaarschijnlijk dat de urgentie om over te stappen hoog is. De chipset bijvoorbeeld, een Snapdragon 855+, is slechts een fractie beter dan de Snapdragon 855 van de 7 Pro. Wel nieuw is de mogelijkheid om 960fps slow-motion video’s op te nemen. De OnePlus 7T serie wordt tot slot op 10 oktober uit de doeken gedaan.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here