Nieuws

OnePlus 7T zal officieel verkrijgbaar zijn bij Coolblue

Tot op heden was Fnac de enige officiële verdeler van OnePlus in België. De nieuwe OnePlus 7T zal daarentegen ook officieel bij Coolblue te koop zijn.

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan raden we het over het algemeen af om die via de officiële website van de producent te kopen. Vaak zijn de prijzen in andere (web)winkels aanzienlijk lager en zijn er promo’s gekoppeld aan toestellen. Voor OnePlus was de situatie anders, aangezien hun smartphones tot voor kort alleen verkrijgbaar waren op hun eigen website. Eerder dit jaar ging het bedrijf al de samenwerking aan met Fnac als officiële verdeler. Voor de OnePlus 7T komt daar een nieuwe partner bij en dat is niemand minder dan Coolblue.

Dit geldt bovendien voor zowel België als Nederland. De OnePlus 7T zal verkrijgbaar zijn in de webwinkels in beide landen. Ook de mensen die de smartphone liever eerst in hun handen voor ze tot de aankoop overgaan, blijven niet de kou staan. De smartphones zullen namelijk aanwezig zijn in de twaalf fysieke Coolblue-winkels.

Erwin van der Valk, Head of Marketing bij OnePlus, staat zeer positief tegenover de nieuwe samenwerking: “We zijn enorm blij met de toevoeging van Coolblue naast Fnac als ons officiële verkoopkanaal in België. Er is een duidelijke match met Coolblue wat betreft het leveren van een buitengewone gebruikerservaring en vanaf nu kunnen onze klanten ook terecht in de Coolblue-winkels. Met het omarmen van Coolblue als partner hebben nog meer mensen toegang tot OnePlus als merk en zijn de consumenten nog beter in staat om voor ons te kiezen.”

De OnePlus 7T wordt tot slot op 10 oktober officieel gelanceerd en zal vanaf dan ook meteen verkrijgbaar zijn via Coolblue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business