Nieuws

Google was jarig en trakteert op korting

Hiep hier hoera, Google is vandaag 21 geworden! En de populairste zoekmachine viert dat met een korting van jawel 21% op Google producten.

Wie jarig is trakteert, zo dacht Google ook. De welbekende zoekmachine bestaat vandaag 21 jaar en trakteert daarom op 21% korting.

Triljoenen zoekopdrachten

Het in 1998 begonnen bedrijf maakt op hun website bekend dat ze vandaag 21 kaarsjes mogen uitblazen. Precies 21 jaar geleden publiceerden de studenten Sergey Brin en Lawrence (Larry) Page een artikel over de lancering van een prototype van een grootschalige zoekmachine. “We kozen onze systeemnaam Google, omdat het een veelvoorkomende spelling is van Googol of 10100 en het goed past bij ons doel om grootschalige zoekmachines te bouwen” zo schreven Brin en Page toentertijd. “Vandaag de dag is Google over de hele wereld actief in meer dan 100 talen en beantwoordt het jaarlijks triljoenen zoekopdrachten. De schaal is op zijn zachts gezegd groot”.

Korting

Om hun 21ste verjaardag te vieren geeft Google 21% korting op alle apparatuur in de Google Store. Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van de korting, is tijdens je bestelling de volgende kortingscode toe te voegen: B-GOOGLE21. Maar let op, er zijn wel wat restricties, zo werkt de kortingscode in Europa bijvoorbeeld niet op Stadia en de Google Pixel 3a en ook als je je wilt inschrijven op Nest Aware moet je de volle mep betalen.

 

Bekijk de deals in de Google Store.

googlekortingverjaardag

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen