Nieuws

OnePlus gaat in zee met Proximus

Proximus heeft bekend gemaakt dat het exclusieve partner wordt van OnePlus in België. Er komt ook een pop-up store.

Het is een primeur dat OnePlus een exclusieve samenwerking aangaat met een Belgische telecomoperator. Tot heden waren de Chinese smartphones enkel verkrijgbaar via de website van OnePlus of winkelketen Fnac. Maar daar wil de smartphonefabrikant dus een einde aan maken. De nieuwe OnePlus 7T-serie zal op deze manier weer iets toegankelijker worden voor het Belgische publiek. De toestellen zijn verkrijgbaar met of zonder abonnement.

Pop-up store

OnePlus zal ook zijn eerste pop-up store openen in België. De pop-up stores zijn al sinds de oprichting van het bedrijf een traditie om mensen de eerder exclusieve smartphones fysiek te laten ervaren. Via die pop-up stores bouwde OnePlus een fanbase op rond diens toestellen. Bij elke lancering werden deze dan ook populairder. En nu is dus ook België aan de beurt.

De pop-up store zal komen in Brussel. De opening vindt op zaterdag 12 oktober plaats. Vanaf dan krijgen Belgische fans van OnePlus de gelegenheid om de toestellen van de OnePlus 7T-serie in handen te krijgen.

Beide partijen zijn zeer enthousiast over de samenwerking. OnePlus zegt dat de ze via “de combinatie van het sterke mobiele netwerk van Proximus en hun nieuwe Fast & Smooth toestellen de Belgische consument een nog betere gebruikerservaring kunnen aanbieden”. Bij Proximus menen ze dat de samenwerking met OnePlus een opportuniteit biedt om een “uniek aanbod op de markt te brengen”. Volgens hun zijn de Proximus-abonnementen ook perfect afgestemd op de toestellen van OnePlus, die zich “uitermate goed lenen voor een intens gebruik van mobiel internet”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business