Nieuws

Nintendo Mario Kart Tour haalt kaap 20 miljoen downloads na één dag

Nintendo Mario Kart Tour is sinds vorige week beschikbaar. Na één dag haalde de mobiele game al de kaap van 20 miljoen downloads.

De populaire mobiele game van Nintendo, Mario Kart Tour, is op de dag van release al meer dan 20 miljoen keer gedownload. Een schril contrast met zijn voorgangers die een stuk minder downloads behaalde (7 miljoen) op de eerste dag. Het spel is sinds vorige week woensdag beschikbaar. Hier lees je hoe je het spel in België kan spelen.

Nintendo verkoopt

De Amerikaanse marktonderzoeker SensorTower heeft die cijfers gepubliceerd op basis van cijfers uit de Apple App Store en Google Play Store. Uit die eerste cijfers blijkt nu dus dat op de eerste dag van release de populaire game al zo’n 20 miljoen downloads op de teller had staan. Een groot contrast met Super Mario Run; die had maar 7 miljoen downloads bij lancering.

Naast het aantal downloads zijn er ook opties in het spel waarbij je moet betalen. Je kan als gebruiker bv. een abonnement afsluiten van 5.49 euro per maand waarmee je onbeperkt tot alles toegang krijgt. Ook daar casht Nintendo goed maar volgens SensorTower minder dan concurrenten. De marktonderzoeker vermoedt dat veel gebruikers na de eerste twee weken hun abonnement alweer gaan opzeggen.

Nintendo

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business