Nieuws

Gelekt: afbeeldingen van nieuwe Microsoft Surface-toestellen

Morgen houdt Microsoft een evenement waarop het nieuwe Surfacetoestellen zal onthullen. Echter was Evan Blass ons voor. Opgelet: spoiler.

Evan Blass, de gekende twitteraar en journalist heeft online renders gepubliceerd die lijken op nieuwe Surface-producten. Blass heeft de afgelopen jaren al vaker renders gelekt van nieuwe Microsoftproducten. Vaak waren die renders wel juist. Het is ook opvallend dat Blass hier vandaag mee naar buiten komt. Morgen houdt Microsoft zijn evenement waarbij het de nieuwe Surfaceproducten officieel zal aankondigen.

Microsoft spoiler

Het gaat om de gehele Surface line-up die nu al online te bekijken is. Het gaat om een Surface Pro 7, Surface Laptop 3 (13- en 15 inch, en een ARM Surface twee-in-één toestel. Als je de foto’s goed bekijkt valt het op dat de Surface Pro 7 een USB-C-poort heeft gekregen in de plaats van Mini Displayport.

Volgens Tweakers heeft de Surface Laptop 3 geen alcantara behuizing meer gekregen. Het is daarmee ook niet duidelijk geworden of de nieuwe Surfacemodellen dan ook gemakkelijker te repareren zijn. Het zou tot op vandaag bijna onmogelijk zijn om de huidige Surfacetoestellen te repareren.

Twee schermen

Er zou ook al een tijdje sprake zijn van een Surfacetoestel met twee verschillende schermen. Uit de collectie van Blass kunnen we niets opmaken dat hier op lijkt. Blass zou hier zelf nog aan toegevoegd hebben dat hij de renders wel heeft, maar nog niet heeft gelekt. Of de twitteraar vandaag nog nieuwe renders online gaat zetten is ons een raadsel. De man heeft in principe al een groot deel van het event morgen gespoild.

Surface Pro met ARM

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business