Nieuws

Microsoft verrast iedereen met vouwbare Surface Duo phone

Microsoft lanceerde gisterenavond een heleboel nieuwe Surface-producten waaronder het prototype van een nieuwe vouwbare smartphone.

Gisterenavond organiseerde Microsoft zijn hardware-event waarin het naar verwachting een heleboel nieuwe Surfaceproducten zou voorstellen. Naast een paar draadloze earbuds, de Surface Laptop met AMD-processor en Windows 10X verraste het bedrijf iedereen met een vouwbare smarthpone.

Microsoft Surface Duo

Inderdaad, een vouwbare smartphone die op Android draait. Het design van deze opvouwbare smartphone lijkt heel hard op de splinternieuwe Surface Neo. Een mini-laptop die Microsoft gisterenavond ook lanceerde.

Windows Android

Volgens The Verge kunnen de twee displays individueel verschillende applicaties draaien en kan je het toestel evengoed in landschapsmodus gebruiken. Zoals eerder vermeld draait de Surface Duo op Android maar dan een gestripte versie. Net zoals het design lijkt ook de software redelijk hard op de nieuwe Windows 10X die eveneens werd voorgesteld. De vouwbare smartphone zou nog niet 100% af zijn. Het toestel zou een Snapdragon 855 processor bevatten maar meer dan dat is er helaas niet bekend.

Indien je interesse zou hebben in de Surface Duo zal je nog even moeten wachten want Microsoft vertelde op het podium dat het toestel pas rond de feestdagen van 2020 beschikbaar zal zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business