Nieuws

6 hoogtepunten die Microsoft gisteren onthulde

Dit zijn de 6 hoogtepunten die je moet onthouden van het Microsoft Surface evenement gisterenavond, in New York.

Gisterenavond organiseerde Microsoft in New York zijn eigen hardware-event. Zoals verwacht lanceerde de computergigant een reeks nieuwe Surfaceproducten. Op het podium vertelde het bedrijf dat ze het conflict tussen tablets en laptops wilden weghalen. Het antwoord is een krachtige Surface line-up waarbij twee-in-één producten steeds belangrijker worden. Vandaag heeft Microsoft die line-up een update gegeven en ons verrast met een vouwbare smartphone. Dit zijn de 6 hoogtepunten die je moet onthouden:

Surface Laptop 3

Toegegeven, een heleboel onderdelen van de 3e generatie zullen je doen denken aan een MacBook (Pro) maar de Surface Laptop 3 ziet er behoorlijk goed uit. Het toestel krijgt de 10e generatie Intel en de nieuwe AMD Ryzen grafische kaart. Het toestel belooft een batterij waarmee je de hele dag aan de slag kan zonder op te laden. Verder heeft Microsoft het gekende Alcantara toegevoegd in verschillende leuke kleuren. Je kan kiezen tussen 13,5 en 15 inch en krijgt een comfortabeler toetsenbord mee.

De Surface Laptop 3 zal vanaf 22 oktober te koop zijn in de VS voor 1149 dollar. De 15 inch versie zal 1349 dollar kosten. Verkoopdata voor België zijn nog niet bekend.

Surface Pro 7

Dat zijn heel wat woorden en cijfers. Hierbij een korte verduidelijking. De Surface Pro-reeks is het antwoord van Microsoft op de iPad Pro maar geeft je wel nog de keuze tussen twee toestellen. Het bedrijf beloofde ons gisteren dat de nieuwe Pro 7 dubbel zo snel zou zijn met een batterijduur waarmee je de hele dag toekomt.

https://www.youtube.com/watch?v=V4Hwi3o2X0E

Surface Pro X

De Surface Pro X gaat een stapje verder. Dunner, sneller en krachtiger. Dat zijn de kernwoorden die je hier moet onthouden.

Twee nieuwe krachtige twee-in-een apparaten die het conflict tussen laptop en tablet nog meer moeten weghalen. De Surface Pro X zal vanaf 19 november in de VS beschikbaar zijn voor 1149 dollar en de Pro 7 vanaf 22 oktober in de VS voor de prijs van 899 dollar. Prijzen en data voor België zijn ook hier niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=v5SFBpMiaiQ

Microsoft Earbuds

Ook Microsoft wil een deel van het draadloze oortjes-koekje. Gisterenavond lanceerde het zijn eerste draadloze earbuds met Office 365-integratie. Concreet gaat dat zo: je veegt over de oortjes om bv. naar de volgende slide in Powerpoint te gaan. De oortjes zijn ook in staat om gesproken tekst uit Word om te zetten en zelfs te vertalen. Of die integratie nu echt relevant is laten we even in het midden.

Volgens het bedrijf zouden de draadloze earbuds nog voor de feestdagen in de winkel moeten liggen in de VS. Momenteel is er nog geen exacte datum bekend, wij houden het voor jou in het oog.

https://www.youtube.com/watch?v=EwxyD_dkGVA

Surface Neo

Een mini-laptop die draait op de aangepaste Windows 10X met twee displays, dat is de Neo. Het gaat om twee 9 inch screens die heel veel mogelijkheden bieden. Het toestel ondersteunt Surface Pen, bluetoothmuizen en natuurlijk toetsenborden. Maar oordeel vooral zelf via het filmpje hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

Surface Duo

Twee displays zijn de toekomst, zo blijkt. Microsoft verraste de wereld gisteren met zijn vouwbare smartphone: de Surface Duo. Het toestel draait op Android. Al lijkt het wel op een totaal gestripte versie van Android en meer op de aangepaste Windows 10X.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business